Rondleidingen  op verzoek

Rondleidingen is een van de activiteiten waarmee de heemkundevereniging Buggenum het  cultuurhistorische erfgoed verder wil uitdragen. Buggenum heeft enorm veel te bieden op gebied van monumenten gecombineerd met water en vluchtpaden. Ondanks dat de rivier de Maas nadrukkelijk aanwezig is bieden we een zeer gevarieerde rondleiding. Alle bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar op korte afstand van elkaar. U kunt in groepsverband, families, vriendenclubs, verenigingen en bedrijven deelnemen aan een rondwandeling door het dorp. Tijdens een rondwandeling van 1,5 tot 2 uur zult u kennis kunnen nemen van de geschiedenis en heden van het ons prachtige dorp Buggenum. Meer info ?
Neem contact op via Mail: [email protected] of vul het contact formulier in op deze site.

Buggenum door de eeuwen heen

Gedenkboek Buggenum door de eeuwen heen uitgegeven bij gelegenheid van het 13e eeuwfeest van de parochiepatrones St. Aldegundis en de viering van het 1000 jarig bestaan van Buggenum in 1984. Het Boek is samengesteld door: L.G.P. van Bilsen en Drs. M.D. Florack. Prijs € 15,=

Buggenum in Beeld

Boek,
Buggenum in beeld € 7.=

Ook onderstaande boeken zijn te bestellen.

d. Fanfare Excelsior Buggenum € 7,= (beperkte oplage)

e. Aldegundis in beeld € 5,=

f. Buggenummers 2004 in beeld € 15,=

g. Buggenummers 2014 in beeld € 15,=

f. en g. samen € 25,=

i. Herinneringen aan WOII in Leudal € 4,=

Buggenum in Beeld II

Boek,
Buggenum in Beeld II € 7,=

Wilt u een van deze boeken bestellen stuur een Email naar:         heemkundebuggenum
@gmail.com

Buggenum in Beeld 2014

Het boek Buggenummers in beeld 2014 is nog in voorraad. Leuk om cadeau te doen of zelf te houden. Van Buggenummers in beeld 2004 zijn nog maar enkele exemplare beschikbaar.

Link Foto Album

of via de site

1. LimburgsMuseum

2. Project Limburgse kentekens

3. verhalen achter p-nummers en in de grote serie aan foto's zoeken naar de gezochte plaats/locatie.

.